Extra

Uitleenbibliotheekje

Er is in Krinkel een hoekje met interessante lectuur, boeken waarin je kan grasduinen (eventueel met een kopje thee of koffie – vrije bijdrage); of wanneer je ze meer wil uitdiepen kan je ze ook voor een afgesproken tijd en superkleine bijdrage uitlenen.
‘Krinkeltje’ Samaria – kinderproject.
‘Krinkeltje’ is het adoptiekind van ‘Krinkel’; het staat volledig los van het winkelgebeuren. Het betreft een creatief project waaraan iedereen die creatief wil zijn of worden kan deelnemen. De eventuele opbrengst van wat gecreĆ«erd is gaat naar het bedel‐kinder‐project in Burkina Fasso. Wat gemaakt wordt, brei‐ haak‐ en ander handwerkstukjes wordt verkocht aan zo eerlijk mogelijke prijzen : de prijs van het materiaal wordt aangegeven, en daarbovenop kan de koper een vrije bijdrage geven waarvan dan minstens 50% naar het project gaat, en het overige deel naar de maker of maakster indien deze er nood aan heeft; zoniet wordt de volledige vrije bijdrage aan het project overgemaakt. Wie zich geroepen voelt hieraan mee te werken, of zelfs initiatief hierrond wil nemen: uiteraard van harte welkom.


Op de hoogte blijven?

Af en toe zal ik trachten jullie op de hoogte te houden van wat er zoal bij Krinkel gebeurt, nieuwe produkten, aktiviteiten, ... Blijf je graag op de hoogte schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je mag uiteraard ook zelf iets inbrengen om hier te publiceren.

Dank

Dank aan de maker van deze website Samuel Bosch, en aan allen die er vandaag of morgen of overmorgen of..... een bezoekje brengen.