Hallo  iedereen,

De herfst met zijn prachtige bonte herfstkleuren glijdt stilaan maar zeker voorbij en het donkere koude, misschien witte, winterseizoen, komt er met rasse  schreden aan.
Wintertijd, tijd om meer binnen te zijn, innerlijk en uiterlijk, in een warm gezellig huis met haardvuur of kachel, voor wie dit nog rijk is; ook tijd om jezelf of elkaar te verwennen met allerlei, waaronder in deze periode ook geschenken, voor al je dierbaren, vrienden en relaties.
Ondertussen is ook het “krinkel-“gamma uitgebreid om ook aan deze cadootjes - behoeften te kunnen voldoen.   Zowel voor groot en klein, jong en oud, mannen en vrouwen, hebben we een aardig aanbod bijeengesprokkeld.

Zetten we het even op een rij :
-         Alle EM of effectieve micro-organisme producten; met daarbij aansluitend het prachtige EM-aardewerk; dit alles kan zowel een voor- hem- als voor-haar geschenkje zijn. 
                                                                          

-         Het mooie glaswerk van TC-energy; gracieus op iedere tafel in elk huishouden; een uitgebreid gamma van karaffen en glazen, voor alle groten des huizes  een fijn geschenk.    
-          
                                                                                 

-         Ook de positief geïnformeerde waterfles I9, in of met alle kleuren van de regenboog is een nuttig geschenkje voor velen.  
-                                                                      
-          
-         Koperen of bronzen tuingereedschap : ideaal als kerstgeschenk voor groene vingers  van zowel vrouwen als mannen. 
                               

-         Orgoniet : mooie ronde pyramides en hangertjes voor elkeen. 
                      

-         Flowee massagehandjes en spijkermatten; de massagehandjes zijn zeer makkelijk en leuk om te gebruiken bij jezelf of anderen; de spijkermatten……. even aan wennen, en dan doet het deugd.
-          
-          
-         En…. Voor de kinderen (kan ook voor volwassenen,  3 – 99 jaar)) hebben we ondertussen een mooie reeks, een twaalftal,  coöperatieve gezelschapsspellen; spellen waar niet tegen elkaar, maar met elkaar wordt gespeeld. 

-                  

-          

-         En voor de allerkleinsten : fair-trade, handgemaakte, gebreide of van sokken gemaakte knuffels om te koesteren.  

-               
    
-         Rest nog het zuivere  gamma wierook en bijenwaskaarsen en geurtjes ,

-         En gloednieuw : Solfeggiopijpen, ze komen volgende week binnen, meer uitleg volgt .    

-         Meer info over al deze producten vind je op deze website www.krinkel.net


Indien je gewonnen bent om één of meer van deze leuke kadootjes onder je kerstboom te zien, kom dan gerust eens langs.  Op dinsdag- en vrijdag zijn wij open van 13 h tot 19 h.  Op andere dagen ben je ook welkom, maar dan graag eerst een telefoontje
 03 291 38 28.  Voel je nooit verplicht iets te kopen, je bent  altijd welkom, een tasje koffie of thee bij een babbel is ook altijd leuk.


Tijdens de maand december zullen wij alle dagen open zijn van 13-19h,ook op zondag,  behalve op donderdagen en zaterdag 12, zaterdag 19 december, op Kerstdag, 26 en 27 december.  Wel open op 28-29-30 december.

Graag tot kijk,
Hartelijke groeten,
Maja
Schorrestraat 85, 2850 Boom, 03 291 38 28,