Lezing effectieve micro-organismen (EM) op woensdag 22 april 2015 in Boom

Hierbij nodig ik jullie graag uit voor een interessante lezing over EM, effectieve micro-organismen, met als gastspreker Jan Vermeulen, ervaringsdeskundige EM.

Kom kennis maken met EM, wat het is en wat het doet en het heel divers gebruik in ons dagelijks leven in en rond ons huis en voor onze gezondheid.

EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd worden. Tijdens deze info-avond kan je ontdekken wat EM kan betekenen in je eigen huishouden en het dagelijks leven!

Het gaat over:
  • Ons huis letterlijk ‘gezond’ poetsen tot onze kleding ‘natuurlijk fris en ecologisch’ wassen.
  • Van een natuurlijke “frisdrank” voor een diepwerkende revitalisatie van ons lichaam, tot ons dagelijks water verbeteren en revitaliseren met EM-keramiek.
  • En hoe uw keukenresten met EM een hoogwaardige, natuurlijke voeding wordt voor uw tuin.
EM, hand in hand met moeder natuur.

Wanneer: woensdag 22 april 20h, welkom vanaf 19h30
Waar: parochiezaal “ ’t Katrientje ” Pastorijstraat 22, 2850 Boom (Pastorijstraat is zijstraat van Dirkputstraat, en ‘t Katrientje vlak naast de kerk van de wijk Bosstraat.Boom). Parkeermogelijkheid : als je vanuit de Dirkputstraat de Pastorijstraat inrijdt; vlak voor de kerk is een smal straatje (Schoolstraat) daar rijdt je in, en op je rechterkant is dan de speelplaats van de school waar normaal gezien gelegenheid is om te parkeren.
Deelname in de kosten : 5 euro, inclusief een praktische informatiebrochure en een welkom-tasje koffie/thee. Tijdens de pauze kan ter plekke nog een drankje gebruikt worden aan een zeer democratische prijs.
Door wie : Jan Vermeulen, ervaringsdeskundige EM.
Organisatie en verantwoordelijke : Maja Van Gompel – Krinkel, Schorrestraat 85, 2850 Boom
Inschrijven : graag tijdig aanmelden aub, ofwel via mail : maja@krinkel.net ofwel telefonisch : 03/291.38.28

Tracht je partner, familie, vriend(inn)en, buren.... mee te brengen voor deze bij uitstek leerrijke en boeiende avond!